Contact

Activitatea companiei noastre începe în 2019, dar experienta în domeniu începe din 2009. De la proiectare, ofertare, pana la implementarea afacerii, personalul calificat de la Horeca Prolab iti este alături în finalizarea detaliata a proiectului tău. 

În fiecare proiect, Horeca Prolab înțelege nevoile clientului și oferă echipamente profesionale de ultima generație, care ajuta clientul într-un mod inovator și practic, sa isi realizeze activitatea. 

Printre clienții nostrii se numără afaceri de succes, pe care ne bucurăm ca le-am susținut prin serviciile noastre profesionale. 

Din 2020 ne-am creat brand-ul nostru de cafea Extro Verti cu un singur gând în minte: sa oferim cea mai buna cafea de specialitate.

Tot in magazinul nostru online, pe langa cafea de specialitate, se pot cumpara produsele vegane de la Fonte, care sunt fără coloranți și arome artificiale sau potențiatori de arome. Prin gama de produse Fonte propunem clientului o abordare noua stilului de viață atât de obișnuit zilelor noastre. 

Service